меню

Домофонна система

Българска домофонна система!
Примерна домофонна система(централа, домофон и табло).
 Аналоговата домофонна система(интерком), която използваме се отличава с високо качество и надеждност. Фактът, че е аналогова не значи, че е старовремска или работи по-зле в сравнение с цифровите. Напротив, аналоговата система се ремонтира по-лесно.
 Входният панел(домофонно табло и звънци) е изграден на модулен принцип. Състои се от разговорен модул и един или няколко бутонни модула(звънци). Материалът, от който е направен е алуминий. Дизайнът е модерен. Бутоните са от неръждаема стомана. Големината на прозорчето позволява надписа да съдържа номер на апартамент и фамилия. Прозорчетата са осветени.
 Входното домофонно табло се монтира на мястото на старите звънци. Има възможност и да бъде преместено, при нужда.
 Домофонният апарат(домофон) е изработен от пластмаса. Стилен е и е максимално опростен за лесна употреба. Съдържа бутон, с който се отваря електрическата брава на входната врата. Всеки домофон се монтира на стената на мястото на стария.
 Домофонният усилвател(централа) работи с трижилна инсталация. Централата служи за захранване на цялата домофонна система. От нея се захранват, както всички домофони, така също и входното домофонно табло и електрическа брава на входа.

Това което правим, го правим професионално!